perjantai 21. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Pitkään on tuntunut siltä ettei voisi blogi yhtään vähempää kiinnostaa, jonka seurauksena olikin tuhottoman pitkä tauko ja blogin asetusten vaihtaminen yksityiseksi. Tähän tuli kuitenkin muutos noin viikko sitten, kun selvisi, että meidän täytyy kuvataiteen media -opintojaksoa varten perustaa blogi jonne liitetään työmme sekä niiden edistyminen perinteisen portfolion sijaan. 

Voin rehellisesti sanoa, että koin uuden "blogikärpäsen" pureman. Huomasin kaipaavani kirjoittamista sekä kuvailua itsessään, kun nämä kummatkin jäivät unholaan blogin ohella. Pian sen jälkeen löysinkin itseni selailemasta vanhoja päivityksiäni ja katselemasta haikeasti kaikkia kuvia. 

Kuitenkin tähän blogiin palaaminen tuntuu jollain tapaa väärältä. Tällä on kuitenkin niin "pitkä" historia, joten tuntuu siis paremmalta ajatella, että nyt jos palaan bloggaamaan niin aloittaisin sen puhtaalta pöydältä - tarkoittaen täysin uutta ja omaa blogia. Koska tämä blogihan ei alkujaan ollut ainoastaan minun, kuten kaikista vanhimmat lukijat saattavat muistaa.  Mukana tämän teossa oli yhä rakas ystäväni Tiia, joka asuu tätä nykyä kanssani eri paikkakunnilla. Blogimme aloitimme, kun olimme 16 tai 17 -vuotiaita eli ikää tältä löytyy noin kolmisen vuotta. Yksin pidin tätä blogia suurinpiirtein  kahden vuoden verran, kun Tiialta kiinnostus tämän suhteen loppui kesken. 

Mutta koen tällä hetkellä tärkeäksi, että mietin onko uusi blogi se mitä haluan vai onko se edes järkävää. Sillä elämässäni on kuitenkin todella paljon meneillään muun muassa koulu sekä työ muunkin puuhailun ohella. 
Jos siellä ruudun toisella puolella on kukaan enään tämän blogin suhteen hereillä, niin kuulisin mieluusti mitä mieltä te olette. Sana on vapaa. 

Mahdollisiin pikaisiin näkemisiin,
Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti